"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay'dan "misliyle mukabele"

30 Mayıs 2016, Pazartesi 09:29
Genelkurmay, dün Halep kuzeyinde tespit edilen 58 IŞİD hedefine fırtına topları ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla atış yapıldığını, en az 28 IŞİD terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığından, dün Halep'in kuzeyinde tespit edilen terör örgütü IŞİD'e ait 58 hedefe Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla (ÇNRA) yapılan atışlarda ilk belirlemelere göre en az 28 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Halep'in kuzeyinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla IŞİD'e ait 58 hedef tespit edildi. 

"Misliyle mukabele" kapsamında sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile belirlenen hedeflere atış yapıldı. 

Atışlar sonucu ilk tespitlere göre en az 28 terör örgütü IŞİD mensubu etkisiz hale getirildi ve iki bomba yüklü araç imha edildi.

AA

Okunma Sayısı: 1177
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı