"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay: IŞİD mensubu 20 terörist etkisiz hale getirildi

05 Mayıs 2016, Perşembe 20:24
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'nin Türkiye sınırına yakın noktadaki bölgelerinde IŞİD terör örgütüne ait 2 mühimmat aracının vurularak imha edildiğini açıkladı. Açıklamada, ilk belirlemelere göre 20 IŞİD üyesi teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: "Bu akşam saat 19.30 sularında Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde, alınan bir istihbaratı değerlendiren sınır birliklerimiz IŞİD Terör Örgütüne ait park halindeki 2 adet mühimmat aracını sınırımızda konuşlu ateş destek vasıtalarımızla (Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla) ateş altına almış ve imha etmiştir. Araçların infilakı ve bölgeye yapılan atışlar sonucunda ilk belirlemelere göre 20 (yirmi) IŞİD üyesi terörist öldürülmüştür. Bölgeden gelen haberler bunun yanında çok sayıda yaralının da olduğu yönündedir."

Okunma Sayısı: 1594
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı