"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay şehit ailelerini Ankara'da ağırlayacak

03 Mart 2015, Salı 17:29
Genelkurmay Başkanlığı, şehit aileleriyle bağları güçlendirmek amacıyla 17-19 Mart'ta düzenlenecek etkinlikte 24 şehit ailesini misafir edecek.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, "18 Mart Şehitler Günü" dolayısıyla bir şehit ailesiniGenelkurmay Başkanlığında düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Genelkurmay Başkanlığının her yıl olduğu bu yıl da şehitleri anma programı gerçekleştireceğini anlatan Doğru, "Bu törene de zaman zaman değişik bölgelerden, her ilden bir olmak üzere misafir davet ediyor. Bu davetiyeyi ailemize vermekle görevlendirildim. Eğer teşrif ederlerse çok mutlu olacağız" dedi.

Şehidin babası ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Giresun Şubesi Başkanı Kemal Gemici ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

"En azından unutulmadığımızı, komutanlarımızın bizimle ilgilendiğini görmek çok sevindirici" diyen Gemici, "Bu davetten dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bu tarz ziyaretlerin devamlı olmasını dilerim. Her zaman hatırlanmak güzel bir duygu. Bu durum acımızı biraz olsun azaltıyor ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Acımız içimizde her zaman baki" ifadesini kullandı.

Şehidin annesi Fatma Gemici de davetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Tabi ki oğlum da olsaydı daha iyiydi ama Allah'ın kaderi böyleymiş. İnşallah Allah kimselere böyle bir acı yaşatmaz. Bu acı çok büyük" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 997
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı