"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Göçükte ölen madenci toprağa verildi

27 Kasım 2015, Cuma 15:26
Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Gelik Beldesi'nde, özel maden şirketine ait maden ocağında meydana gelen göçükte vefat eden maden işçisi 41 yaşındaki Yusuf Köroğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki gün akşam saatlerinde kömür üretimi sırasında meydana gelen göçükte, kömür yığınlarının altında kalarak hayatını kaybeden Yusuf Köroğlu’nun cenazesi yakınları tarafından Zonguldak Devlet Hastanesi morgundan alınarak Köroğlu Köyü’ne götürüldü. Evinin önünde helallik alınması ve dua okunmasının ardından Köroğlu’nun cenazesi Köroğlu Camii’ne götürüldü.

Cenazeye Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, siyasi parti temsilcileri, maden işçileri ve yakınları katıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Köroğlu’nun Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde asker olan oğlu Kubilay Köroğlu da cenazeye katıldı. Büyük üzüntü yaşayan Kubilay Köroğlu’nu yakınları teselli etti. Yusuf Köroğlu’nun cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1435
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı