"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gökçek canı sıkıldıkça heykel değiştiriyor

15 Mayıs 2015, Cuma 14:27
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark'ın tanıtımı için Çiftlik Kavşağı'na koyduğu dinozor heykelini değiştirdi. Ekipler kavşağa Dinozor'un daha büyüğü olan 'Dinocan'ı yerleştirdi.

Ankapark'ın tanıtımı için AOÇ Kavşağı'na ilk önce dev otorobot heykeli yerleştiren belediye, otorobotu kaldırarak yerine 3 metre yüksekliğinde ve 10 metre uzunluğunda T-Rex isimli dinozor heykelini yerleştirdi. Belediye, şimdi de dinozorun daha büyüğü olan Dinocan ile Ankapark'ın tanıtımına devam ediyor.

15 metre yüksekliğinde ve 12,5 metre uzunluğundaki Dinocan'ı Çiftlik Kavşağı'na yerleştirdiklerini kaydeden yetkililer, bu dinozorun da hareketli olduğunu, Ankapark'ın tanıtımı için kullanılan bu figürleri belirli sürelerde değiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Okunma Sayısı: 1549
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı