"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gökçek makam odasını boşalttı mı?

16 Ekim 2017, Pazartesi 16:33
İstifası gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Dikmen’deki başkanlık konutundan ve belediyedeki makam odasından kişisel eşyalarını topladığı belirtildi.

Erdoğan ile son bir kez görüşmek istediği belirtilen Gökçek’in, bu isteğinin gerçekleştirilmediği de ifade edildi. Hürriyet’in haberine göre,  AKP  yönetimi tarafından istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün İstanbul’dan Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere Esenboğa Havaalanı’na gitti. Kulislere Gökçek’in son kez Erdoğan’la görüşmek istediği yansırken, bu görüşmenin havalimanında olabileceği belirtildi. Ancak, Gökçek’in havaalanında özel görüşme şansı bulamadığı, Erdoğan’la ayak üstü sohbet ettiği öğrenildi. Ayrıca Gökçek’in hem Dikmen’deki başkanlık konutunda hem de belediyedeki makam odasındaki kişisel eşyalarını topladığı belirtildi. Öte yandan Gökçek’e yakın kaynaklar, belediye başkanının Erdoğan’la son bir kez görüşme talebi olduğunu söyledi.

Etiketler: melih gökçek
Okunma Sayısı: 3137
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • yahni kemal

    16.10.2017 23:34:37

    Yavas yavas ccevresini bosalttiriyorlar sonunda cinar gibi yikacaklar.efe hazretlerinin dedigi gibi yuzleri dost gibi icleri dusman olanlar once zzayiflatip sonra yikarrlar melih gokcek zaten belediye baskani olarak akp ye geldi .onu derdes ettirenlere dikkay etmek lazim.neden istifa etsin belediye baskani olarak ayrilip secimlerde debilegi guclu olan secimi kazanirdi.kalpler kiriliyor ve dokuluyor

  • HÜSEYİN İLHAN

    16.10.2017 18:50:27

    TOPBAŞ GİTTİ,GÖKÇEK TOPLANIYOR,Diğer başkanlara baskı arttıkça artıyor.Fakaaat tüm bunlara rağmen MOTOR BOZUK OLUNNCA KAPORTA,IVIR-ZIVIR AKSAM DEĞİŞTİRMEKLE AKIBETTEN KURTULUŞ YOOOK. İSRAFDA HAYIR,HAIRDA İSRAF OLMADIĞI gibi ,israf ile ülkeyi tüketenlerin ahirlerida rezil-rüsva olmaktııır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı