"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda korkutan yangın

03 Ağustos 2015, Pazartesi 10:01
Bilecik'in Gölpazarı ilçesindeki Açık Ceza İnfaz Kurumunda çıkan yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

Açık Ceza İnfaz Kurumunda mahkumların kaldığı 5 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gark eden cezaevi görevlileri durumu itfaiyeye bildirdi.

Gölpazarı ve çevre belediyeler ile Orman İşletme Şefliğine ait ekipler kısa sürede yangına müdahale etti. Bu sırada binadaki mahkumlar da tahliye edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Gölpazarı Kaymakam Vekili Muhammet Salih Koç, mahkumların kaldığı binada yangın çıktığını ve ekiplerin kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldığını söyledi.

Binada bulunan yaklaşık 470 mahkumun tahliye edildiğini bildiren Koç, "Binada maddi hasar meydana geldi. Savcılık olay yerinde yangının çıkış nedenini araştırıyor. Herhangi bir yaralanma olayı mevcut değil. Mahkumlar, Ceza İnfaz Kurumunda bulunan başka bir binaya yerleştirildi" dedi. 

Yangın sırasında olası vakalara karşı 112 acil sağlık ekipleri de hazır bekletilirken, ekiplerin çalışmalarıyla söndürülen yangının ardından soğutma çalışmaları ise sürdürülüyor.

 

AA

Okunma Sayısı: 2166
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı