"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Görmez, Berat Kandili'nde Batı Trakya'da olacak

30 Mayıs 2015, Cumartesi 13:38
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1 Haziran Pazartesi günü idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla Batı Trakya'ya gidecek.

Görmez, Berat Kandili dolayısıyla Gümülcine ve İskeçe'ye ziyarette bulunacak. 

Karayolu ile gerçekleştireceği ziyarette Görmez'i İpsala Sınır Kapısı'nda yetkililer karşılayacak. 

Batı Trakya programı kapsamında ilk ziyaretini Gümülcine'ye yapacak olan Görmez, öğle namazını bu şehirde kıldıktan sonra Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret edecek. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelecek olan Görmez, bazı parlamenterlerle de görüşecek.

Görmez, İskece Eski Müftüsü M.Emin Aga’nın köyü olan Şahin Köyü'nü de ziyaret etikten sonra, ikindi namazı sonrası İskeçe'ye geçecek.  

İskeçe Seçilmiş Müftülüğünü ziyaretinin ardından Görmez, İskeçe Çınar Camisi'ndeki Berat Kandili programına katılacak.

AA

Okunma Sayısı: 2322
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı