"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gözaltındaki 25 kişi sağlık muayenesinden geçirildi

13 Mayıs 2015, Çarşamba 10:11
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 16 ilde başlattığı operasyon kapsamında gözaltına alınan 25 kişi bugün yine Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık muayenesinden geçirildi.

Şüpheliler dün olduğu gibi bugün de hastaneye minibüslerle yarım saat arayla iki grup halinde getirildi. Aralarında 17 emniyet müdürünün de bulunduğu 25 şüpheli 10'ar dakika süren muayenelerinin ardından hastaneden götürüldü.

Ankara, Şanlıurfa, Van, Kars, Iğdır, Bayburt, Erzurum, Tokat, Eskişehir ve Tekirdağ'ın da arasında yer aldığı 16 ilde dün düzenlenen eş zamanlı operasyonda 25 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında 34 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Şüpheliler, eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan, eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, bazı Cumhurbaşkanlığı danışmanları ile Anayasa Mahkemesi üyelerinin yakınları, hakim, gazeteci, işadamı, siyasetçi, emniyet müdürü ve insansız hava aracı projesinde yer alanların da arasında bulunduğu 48 kişiyi usulsüz dinlemekle suçlanıyor.

AA

Okunma Sayısı: 1093
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı