"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gözler Sarraf dâvâsında

30 Nisan 2018, Pazartesi 20:10
Zarrab Dâvâsı’nda yargılanan ve altı suçlamanın beşinden suçlu bulunan Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın iki kez ertelenen karar duruşması 16 Mayıs’ta yapılacak.

Jüri tarafından suçlu bulunan Hakan’a verilecek hapis cezasının ne kadar olacağı ile ilgili tartışmada, New York Barosu ve New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi akredite avukatı Cahit Akbulut, 10 yıl hapis cezası verilme ihtimali bulunduğunu söyledi. 11 Nisan’da gerçekleşmesi ve Atilla için öngörülen hapis cezası süresinin açıklanması gereken karar duruşması iki kez ertelendi ve son tarih olarak 16 Mayıs açıklandı.  Bu ertelemelerin ardındaki sebep ise, verilecek cezanın süresiyle ilgili farklı talepler karşısında hakimin ‘kafasının karışması’ gösteriliyor. Akbulut ise, Atilla’nın 10 yıl civarında ceza alabileceği görüşünde. Sürecin uzamasıyla ilgili Akbulut, hakimin bütün detayları sorguladığını ve vicdanı üzerinde herhangi bir baskı olmadan karar vermeye çalıştığını söyledi.

Okunma Sayısı: 4622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı