"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Guantanamo örnek alınıyor

18 Temmuz 2017, Salı
Adalet Bakanlığı’nın darbe girişimi sanıklarının mahkemeye tek tip elbise ile çıkarılmasına yönelik önümüzdeki günlerde yasal hazırlıklara başlayacağı iddia edildi.

Milliyet gazetesinin Adalet Bakanlığı yetkililerine dayandırdığı haberine göre sanıkların mahkemeye tek tip elbise ile çıkarılmasına yönelik önümüzdeki günlerde yasal hazırlıklara başlanacak. Bakanlık kapsamlı bir araştırma sürecinden sonra olası düzenlemenin teknik hazırlıklarına başlayacak. Darbe girişiminin yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe sanıklarının Guantanamo esir kampındaki gibi ‘tek tip’ kıyafetle yargılanmasını istemişti.

Erdoğan, “Geçen gün Sayın Başbakanımızla da konuştum. Artık bunlar mahkemeye çıkarken Guantanamo’da olduğu gibi bunları da tek tip elbise ile çıkaralım. Tek tip elbise” demişti.

Okunma Sayısı: 1659
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı