"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güleçyüz: Hukuk önünde ve hesap gününde hesaplaşacağız!

13 Ekim 2016, Perşembe 13:44
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, bir TV kanalında Yeni Asya hakkında sarf edilen asılsız iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Güleçyüz,''Bütün işi çamur atmak olan lağım kanalı bayat ve çirkef iftiralarla Yeni Asya'ya yine bulaşmış. Hukuk önünde ve hesap gününde hesaplaşacağız." dedi.

İşte Güleçyüz'ün açıklamaları:

''Hiçbir çarpıtma ve iftira, Yeni Asya'yı “Hakkın hatırı âlîdir, hiçbir hatıra feda edilmez” esasına dayalı tavizsiz yürüyüşünden alıkoyamaz.''

''Yarım asırlık hizmet hayatında nice zorlu hücum ve engeli bertaraf ederek bugünlere erişen Yeni Asya pespaye nevzuhurlara da papuç bırakmaz.''

''Yeni Asya'ya çarpıtma ve iftiralarla sataşanlar, kendi seviyesiz ve aşağılık tıynetlerini teşhir etmekten başka bir iş yapmış olmuyorlar.''

''Bütün işi çamur atmak olan lağım kanalı bayat ve çirkef iftiralarla Yeni Asya'ya yine bulaşmış. Hukuk önünde ve hesap gününde hesaplaşacağız.''

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 8388
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mehmet

    12.10.2016 14:11:38

    Turgay Namdar ağabey nerden izleye biliriz videoyu??

  • Garib Doğu

    11.10.2016 17:26:09

    Sual: Bize verdiğiniz cevapta diyorsunuz: '' Siyasi geniş daireleri merak ile takip eden,küçük daireler içindeki vazifelerinde zarar eder.'' Bunun izahını istiyoruz Elcevap: Üstadımız diyor ki: '' Evdet bu zamanda merakla radyo ( Bugün çok daha etkili Televizyon ve sosyal medya) vasıtasıyla ciddi alakadarane küre-i arzdaki boğuşmalara merak ile bakanlar,dikkat edenler,maddi ve manevi pek çok zararları vardır; Ya aklını dağıtır,MANEVİ BİR DİVANE olur;Ya kalbini dağıtır, MANEVİ BİR DİNSİZ olur; ya fikrini dağıtır, MANEVİ BİR ECNEBİ olur.'' Kastamonu L.Sh.66. Daha başka söze ne hacet...Evet bu dehşetli haller bütün şiddetiyle yaşanıyor.

  • İMDAT SU

    11.10.2016 16:01:15

    Yeniasya Gazetesini takip eden birisi değilim. Yaşanan bunca hukuksuzluklara adam gibi direnen bir gazete bilirim o da bu gazetedir. Tebrik ederim.

  • turgay namdar

    11.10.2016 14:15:19

    Haberin videosunu izledim. Gerçekten bu herifler ellerinden gelse Yeni Asyayı bir kaşık suda boğacaklar. Fakat ekrana getirdikleri manşetlerimiz yapılan iftiralara en iyi cevabı veriyor. Adeta spikerin ağzından çıkanın iftira ve yalan olduğunu haykırıyor. Dolayısıyla Yeni Asya'nın akp çamuruna bulaşmadığını dosta da düşmana da ilan ediyor.

  • AHMET

    11.10.2016 13:52:24

    sağlam kaç adam var böyle sizler gibi...

  • CESUR ADAM

    11.10.2016 13:15:58

    Muhterem kardeşiim,lağımdan temiz su akmasını beklemeyelim.Bu lağım kanalları ne yazık ki devlet desteği ile MÜSLÜMAN MİLLETİMİZİN AİLE YAPISINI tahribi kendişlerine şiar edinmiş SİYONİST,HAÇLI artığı pisliklerdiiir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı