"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gülen'in iadesi resmen istendi, sebebi ise darbe değil

23 Ağustos 2016, Salı 22:28
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin, Fetullah Gülen’in iadesini resmen talep ettiğini açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin Fethullah Gülen’in iadesi için resmi başvuruda bulunduğunu ancak başvurunun 15 Temmuz’daki darbe girişimiyle ilgili olmadığını açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mark Toner, “Türkiye’nin Gülen’in iadesini talep ettiğini artık doğrulayabilirz” dedi ve talebi incelediklerini belirtti.

Türkiye’nin iade talebinin 15 Temmuz darbe girişimiyle değil Türkiye’de Gülen hakkındaki yakalama kararıyla ilgili olduğunu kaydeden Toner, talebin içeriğine ilişkin ayrıntı vermedi.

Fethullah Gülen'in iadesine ilişkin ABD'den gelen heyetle görüşmelerin bugün başladığı açıklanmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 12649
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • serkan

    24.8.2016 15:20:51

    Desene dağ fare doğurdu.24 saat 365 gün basbasbağırdık paralel ve darbe dedik.Ama isteme sebebi o değilmiş.O zaman demekkikanıt delil yok sadece zanlar var.Aldanmak ve aldatılmak ne acı

  • SAİD HAKTAN

    24.8.2016 10:23:38

    BİRİLERİ BU KİŞİ İÇİN (SUÇLU-SUÇSUZ ALLAH CC BİLİR) TÜRKİYE MÜSLÜMANLARINA ÇOK ZARAR VERDİ.BAŞINDAN BERİ MEZKUR GURUBTAN OLMAYANA BU MEMLEKETTE İYİ NAZARLA BAKILMAZKEN.ŞİMDİLERDE BUNLARA CÜZZAMLI MUAMELESİ YAPILIYOR.BEN HER İKİ DURUMUDA DOĞRU BULMUYORUM.SUÇA BULAŞMIŞLARA HUKUKİ CEZA VERİLSİN.HİÇ SUÇU OLMAYANLARDA ÇOK ZARAR GÖRÜYOR KANAATİNDEYİM...YAZIK PEK YAZIK..

  • Ali

    24.8.2016 05:02:18

    Gerçekleri yazan suanda sadece yeni asyadir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı