"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gültekin Uysal seçim çalışmaları kapsamında İzmir’de vatandaşlarla birlikte

19 Mart 2019, Salı 11:19
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’de iki günlük bir programda vatandaşlarla bir araya geldi.

İki gün süren yoğun İzmir programında Genel Başkan Gültekin Uysal, Gaziemir, Torbalı, Selçuk, Tire, Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Güzelbahçe, Bayraklı, Çiğli, Karşıyaka, Menemen, Aliağa, Çandarlı, Zeytindağ, Bergama, Kınık, Dikili, ilçelerini ziyarete ederek belediye başkan adaylarına destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Ödemiş ilçesini ziyaret eden Uysal, Saraçoğlu Caddesi'nde partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarcan Ülük ve mehteran takımı eşliğinde halkı selamladı.

“Milletimizin önünde makul çoğunluğun sesi olmak için gayret ediyoruz”

Yürüyüşün ardından Ödemiş İlçe Başkanlığına geçen Uysal, burada yaptığı konuşmada, milletin vicdan hizasından ayrılmadıklarını kaydetti.

Uysal, demokrat bayrağı asla yere düşürmeyeceklerini ifade ederek milletin sahip olduğu gücü, enerjiyi ortaya çıkarabilmek için çalışacaklarını aktardı.

Ödemiş Belediye Başkan adayı Halis Danagüden ve ekibine destek isteyen Uysal, şunları kaydetti:

"Demokrat Parti olarak Kıratımızla birlikte milletimizin önünde makul çoğunluğun sesi olmak için gayret ediyoruz. Bugün bu büyük ülkeyi tarihinde yaşamadığı kadar meydan okumalarla karşı karşıya bırakanların meydanlarda çıkıp marifet diye ayıbını anlatırcasına, ülkemizi bir beka meselesiyle karşı karşıya kaldığını ifade ederek propaganda yapmaktadırlar.

“Ankara’da maskeli bir balo var”

Milletin aleyhine kanunlar çıkartılıyor. Milletin aleyhine kanunlar çıkartılıp vergiler konuluyor. Bu milletin vekilleri ne yapıyor derseniz, Ankara’da maskeli bir balo var. 17 yıldır iktidar da bildiklerini okuyanlar son 1 yıl içerisinde 1 milyon 200 bin kişinin işsiz kaldığı bir Türkiye’ye mahkûm ettiler. Üretmeden tüketen kazanmadan harcayan Türkiye değil, ürettiğiyle yurt dışına refah sağlayan bir Türkiye olmak istiyoruz.

İzmir kolay siyasetin arka bahçesi olmuş. İzmir ve ilçeleri sanki bir siyasi partinin mülkiyetine kaydedilmiş. Yok beyim yok, buralar demokrat, demokrat sizlere de mahkum değil, iktidarlara da mahkum değil."

“Kırat şahlandı bir defa”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarcan Ülük ise "Demokrat Parti'nin yürümesinden, Kırat'ın şahlanışından rahatsızlar. Hukuku polislere çiğneterek bizi durduramazlar. Dün Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’ın liderliğindeki Demokrat Parti'nin seçim çalışması kapsamındaki kortej yürüyüşünü emniyet, kaymakam durdurmaya çalıştı. Seçim hukukunu çiğnediler, önümüzü kestiler. Geri adım atmadık... Kırat şahlandı bir defa. Bu hukuksuzluktan herkesin haberi olsun... Demokrasi bu değil! Adalet bu değil! Dar ağacında susturulmamış Demokrat Parti!!! Bunlar mı susturacak! Yeter Söz İzmir'in" açıklamasında bulundu.

“Pek çok üretim tesisi Aliağa'da faaliyete geçirilmişti”

İzmir programı içerisinde Aliağa seçim ofisinin de açılışını yapan Genel Başkan Gültekin Uysal, Aliağa Belediye Başkan Adayı Burcu Toros, belediye meclis adayları ve partililerce karşılandı.

Yeni seçim bürosunun açılışını yapan Uysal, burada yaptığı konuşmada, Aliağa'da seçim bürosunu açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Uysal, "Türkiye'nin kıt kanaat imkânlarının olduğu dönemlerde kalkınmada sıçrama hamlesi diyebileceğimiz pek çok üretim tesisinin Aliağa'da faaliyete geçirildiğini belirtti. Uysal, "Aliağa'mız Petkim ve Tüpraş ile gelişen çizgi içerisinde bir büyük üretim merkezi ile istihdam merkezi haline geldi. Son bir yıl içerisinde bir milyon 200 bin insanın işsiz hale geldiği bir ülke var karşımızda" diye konuştu.

“Yanlışta yarışan Türkiye siyasetine karşıyız”

Genel Başkan Gültekin Uysal’ın Gaziemir ilçesini ziyaretinde kendisini Gaziemir Belediye Başkan adayı Bayram Biçici ve partililer karşıladı.

Genel Başkan burada yaptığı konuşmada “Bu mübarek ayda biz de hayırla Gaziemir’imizden adım atıyoruz. Ülkemizin derinden bir nefes alabilmesi; yeniden hukuk, yeniden demokrasi, yeniden bu ülkenin nimetlerini de külfetlerini de ortak bir paydada paylaşalım diye; huzur ve güven içerisinde bu büyük ülkeyi eksizsiz, bir çakıl taşını dahi eksiksiz kendimizden sonra gelen nesillere emanet edelim.

Bu ülkeyi yeniden birbiri ile kavga eden, kutuplaştıran projelerin yarışması gerekirken birbirine hakaretlerin yarıştığı; iktidarı ile muhalefeti ile yanlışta yarışan bu Türkiye siyasetine makul çoğunluğun sesi olarak bizlerde hakikatin bayrağını yükseltmek adına burada adımlar atıyoruz. Ben bu açıdan bu yürüyüşte büyük bir irade ortaya koyan tüm dava arkadaşlarıma, tüm adaylarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

Okunma Sayısı: 1817
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı