"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güneydoğu'ya askeri sevkiyat sürüyor

27 Kasım 2015, Cuma 16:37
Batı illerinden yük vagonlarıyla Gaziantep'e getirilen tanklar ve zırhlı personel taşıyıcılar, askeri tırlarla 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, batı illerinden tren yoluyla Gaziantep Garı'na getirilen 20 tank ve zırhlı personel taşıyıcılar, vagonlardan indirilerek, askeri tırlara yüklendi.

Polis ve jandarma ekiplerinin eskortluk yaptığı askeri araçlar, geniş güvenlik önlemleri eşliğinde 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına götürüldü. 

Sevkiyat sırasında 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından havalanan helikopter de bölgede keşif uçuşu yaptı. 

Askeri araçların, batı illerindeki bazı birliklerden yola çıktıkları ve sınır bölgelerine gönderileceği öğrenildi.

Önceki gün de kente trenle getirilen 20 tank, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına götürülmüştü.

AA

Okunma Sayısı: 1426
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı