"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Hainler mezarlığı' kuran Topbaş'ın damadı 'FETÖ' suçlamasıyla gözaltına alındı

18 Ağustos 2016, Perşembe 13:13
Kendilerine “Yurtta Sulh Konseyi” adını veren cuntacıların 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında ‘FETÖ’nün finans ayağı’ olduğu iddiasıyla İstanbul’da başlatılan operasyon kapsamında Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı da gözaltına alındı.

Topbaş, darbe girişiminden sonra yaptığı açıklamalarda ‘Vatan Hainleri Mezarlığı’ kurmuştu. Aydınlı Grup’un başındaki Kavurmacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Topbaş’ın kızı Kübra Topbaş’la evli.

1 numara Rızanur Meral

15 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyoda 187 kişi hakkında gözaltı kararı var. 187 kişilik listesinin bir numaralı isminin TUSKON Başkanı Rızanur Meral olduğu belirtildi. Operasyon, İstanbul’da 100 farklı adreste yapıldı.

Gözaltı listesinde Eroğlu Holding patronu Nurettin Eroğlu, Güllüoğlu Baklavaları'nın sahipleri Faruk Güllüoğlu ve Nejat Güllüoğlu'nun da bulunuyor. Bu iş adamlarının adreslerinde de arama gerçekleştirildi.

Etiketler: kadir topbaş
Okunma Sayısı: 2636
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mahsun

    18.8.2016 16:02:02

    bu iş toplumu korkutuyor nereye ve nasıl varacağı belli değil.bazı masumların mağduriyet yaşayacağı kesin.yetkililer hassas davranmalı yoksa kendi ayaklarını farkında olmadan kaydırırlar.ucu açık bir operasyon suçlunun yanında mağduriyetler getirebilir.yöneticiler dikkat

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı