"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakan Albayrak: Beyler kendinize gelin

08 Eylül 2016, Perşembe 16:56
Karar yazarı Hakan Albayrak, bugünkü köşe yazısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Albayrak, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından Gülen hareketine yönelik başlatılan soruşturmalarla ilgili olarak köşe yazısında “Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatma Bostan Ünsal, geçen ay, ‘FETÖ’yle irtibat şüphesi’ gerekçesiyle açığa alınmıştı. Evvelki gün, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile işten atıldı. Tanıyan herkes gibi ben de FETÖ’yle alâkasızlığına şahitlik ederim; dahası, bu saçma sapan iddia karşısında ‘Ne diyorsunuz kardeşim siz? Kafanız iyi mi sizin?’ diye hayretimi beyan ederim” dedi. Albayrak “Ünsal’ı benim gibi yakînen tanıyan bakanlar var bu hükümette; o KHK’yı tashih etmeden nasıl imzaladılar? Mensubu olduğunuz partinin ismi Adalet ve Kalkınma Partisi’dir beyler!  Bu zulmü nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize? Allah’tan korkmuyor musunuz kardeşim siz?” ifadesini kullandı.

Okunma Sayısı: 3861
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı