"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakan ve Erkoç aileleri dua bekliyor

23 Nisan 2018, Pazartesi 21:33
Geçen Cuma günü Kayseri’den Malatya’ya giderken trafik kazası geçiren okurlarımızdan Rauf Hakan ve yakınları dua bekliyor.

Geçen Cuma günü Kayseri’den Malatya’ya giderken trafik kazası geçiren okurlarımızdan Rauf Hakan ve yakınları duâ bekliyor.

Şakir Hakan ile Ayşe Hümeyra Erkoç’un geçen Perşembe akşamı Kayseri’de kına töreni yapıldıktan sonra Cuma günü, ertesi gün düğün merasimleri yapılmak üzere Rauf Hakan yönetimindeki araç Kayseri’den Malatya’ya doğru yola çıktı. Darende-Malatya karayolunun Çayırdüzü mevkiinde devrilen araçta bulunan Rauf Hakan’ın eşi Gülseren Hakan vefat ederken, yaralanan sürücü Rauf Hakan ile oğlu Şakir Hakan, gelinin ablası Şadiye Şeyma Erkoç ve gelin Ayşe Hümeyra Erkoç Malatya Turgut Özal Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılarla ilgili olarak açıklama yapan Uzman Dr. Nihat Kavukçuoğlu yaralıların hayatî tehlikeyi atlattıklarını bildirdi.

GÜrselen HAKAN İÇİN MEVLİD VE DUÂ

Kazada vefat eden Gülseren Hakan geçen Cumartesi günü duâlar eşliğinde defnedildi. Pazar günü de mevlid-i şerif kıraat edildi. Mevlide Malatya merkez çevre il ve ilçelerden yoğun bir katılım olduğu gözlendi. Mevlit öncesi İsmail Zorlu Hoca Kur’ân tilâvet ederken, ölümün hakikatli yüzünü ispat eden Yirminci  Mektup’tan bir bölümü Celâl Sağır okudu. 

ŞEB-İ ARUS GECESİ

Bu arada hastanede müşahade altında tutulan ve tedavisi devam eden Rauf Hakan kendisini ziyaret edenlere, ölümü bir şeb-i arus gecesi olarak gördüğünü, kazanın ağır darbelerine karşı metanetli olduğunu, her konuşmasında kazaya rıza gösterdiğini belirterek teselli verdiği görüldü.

Haber: Rüstem Garzanlı - Malatya

Etiketler: malatya, kaza
Okunma Sayısı: 4620
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı