"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakim: Bıyık bıraktın diye tanımıcaz mı sandın?

02 Haziran 2017, Cuma 19:29
Akıncı Üssü'ne devresi olan Ahmet Özçetin'e yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun demek ve ziyaret etmek için gittiğini tekrarlayan sanık Koçyiğit, "Maalesef yanlış bir zamanda gitmişim" dedi.

Sorular üzerine Koçyiğit, Özçetin'le yoğun olduğu için görüşemediğini ve yoğunluğunun bitmesini beklerken, darbe girişiminin olduğunu ve üsse giriş çıkışların yasaklanması nedeniyle dışarı çıkamadığını iddia etti. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Oğuz Dik, "Buraya sivil kıyafetlerle gittiğinizi söylediniz. Ancak sizin orada üniformalı fotoğraflarınız var" diyerek sanığa bazı fotoğraflar gösterdi. Sanığın, "Ben değilim" demesine tepki gösteren Mahkeme Başkanı, "Bıyık bıraktın diye seni tanımayacağımızı mı sandın. Önümde bilirkişi raporu var. O raporlar fotoğraftakinin siz olduğunu söylüyor" dedi. Sanık tekrar, "Siz misiniz" sorusuna karşılık üniformalı kişinin kendisi olmadığını ileri sürdü.

DHA

Okunma Sayısı: 3941
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • erdem

    3.6.2017 11:40:08

    Uydur uydur git.Kim doğru acaba .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı