"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakim ve savcı çift gözaltına alındı

19 Ocak 2018, Cuma 22:50
Antalya'da Gülen Hareketi soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda hakim ve savcı çift gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe teşebbüsünden bir gün sonra haklarında yakalama kararı çıkartılan ve yapılan operasyonda evlerinde bulunmayan savcı Hakan D. ile hakim eşi Ayşe D'nin yakalanması için araştırma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, çiftin Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'ndeki bir evde kaldığını belirledi.

Eve yapılan operasyonda çift, gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda bir tabanca ile tabancaya ait mermiler ele geçirildi.

Şüphelilerin ikisinin de "ByLock" kullanıcısı olduğu iddia edildi.

Yakalanmamak için cep telefonu kullanmadığı belirlenen şüphelilerin, yerlerinin tespit edilmemesi için de sürekli adres değiştirdikleri öğrenildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü.

AA

Okunma Sayısı: 3955
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı