"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakka hizmette Yeni Asya dimdik ayakta

03 Ocak 2019, Perşembe
Yeni Asya’nın ve onun öncüsü haftalık İttihad gazetesinin ilk köşe yazarlarından Ahmet Şahin’in gazetemizi ziyareti hafızalarımızı tazeledi.

Yeni Asya’nın ve onun öncüsü haftalık İttihad gazetesinin ilk köşe yazarlarından Ahmet Şahin’in, dâvetimiz üzere Mehmet Kutlular belgeselinin çekimleri için geldiği Gazetemiz Güneşli tesislerinde yaptığı ziyaretler, hafızalarda eski ve tatlı hatıraları yeniden canlandırdı.

Şahin’in, makamında ziyaret ettiği Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular ile sıcak diyalogları duygu dolu anlar yaşattı. Kutlular’ın hatıralarında anlattığı şekilde “Zübeyir Ağabey, Tarihin Şeref Levhaları gibi eserlerimizin tarzını, Ahmet Şahin’e tarif ve telkin etmişti. Zübeyir Ağabey, hislendirici ve duygulandırıcı yazıların gazetede yer almasını -evliya menkıbeleri de dahil- isterdi. ‘Avâm-ı mü’minîn, olaylara biraz da bu hislerle yaklaşırlar. Onların hislerini, duygularını harekete geçirmek lâzım’ derdi” sözleri hatırlandı.

Büyük hizmetler ifa ediyorsunuz

Kutlular’ı ziyaretinin ardından gazetemiz yöneticileri ve çalışanları ile de görüşen Ahmet Şahin, birlikte samimî bir havada sohbet ederek eski hatıraları yâd etti. Yeni Asya’nın hakka hizmet tarafında ve dimdik ayakta yoluna devam ettiğini vurgulayan Şahin, tesislerimizin girişinde de yer alan “Dünya Risale-i Nur okuyor, ya siz?” başlıklı afişe defalarca vurgu yaparak, Yeni Asya’nın Risale-i Nur’daki Kur’ân hakikatlerini yaymak noktasında büyük hizmetler ifa ettiğini söyledi.

Ahmet Şahin, neşriyat birimine gerçekleştirdiği ziyarette kütüphanede yer alan eski baskı kitaplarını gördüğünde duygulu anlar yaşadı.

Gençlere tavsiyeler 

Neşriyat birimine gerçekleştirdiği ziyarette kütüphanede yer alan eski baskı kitaplarını gördüğünde duygulunan Şahin, Yeni Asya Neşriyat Koordinatörü Abdullah Eraçıkbaş’a ait eski bir kitabını da imzaladı. Gençlerle de ayrı bir diyaloğa giren Şahin, büyük bir hizmeti deruhte ettiklerini ifade ile “Bu dairede yer almakla sayısız menfîlikten kurtuluyorsunuz. Aşkla, şevkle bu hizmete devam edin” yönünde tavsiyelerde bulundu.Ahmet Şahin Hoca, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından duâ ve güzel temennilerde bulunarak tesislerimizden ayrıldı.

İstanbul - Yeni Asya

Fotoğraflar: ERHAN AKKAYA - Yeni Asya

Etiketler: yeni asya
Okunma Sayısı: 2827
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı