"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkari'de tüplere bağlı düzenekler tedirginliğe yol açtı

28 Ağustos 2015, Cuma 11:51
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yaşanan çatışmaları protesto etmek amacıyla dün gece geç saatlere kadar olayların sürdüğü Hakkari'de, birçok mahalleye barikat kuruldu. Kurulan barikatların üzerine bırakılan tüplere bağlı düzenekler ise tedirginliğe neden oldu.

Hakkari'nin Gazi, Kıran, Berçelan, Keklikpınar ve Menderes mahallelerinde toplanan göstericiler, dün akşam Yüksekova'daki olayları protesto etmek için yollara birakat kurup, slogan attı. Olay yerine gelen polis ekipleri, barikat kuran gösterici grupları, göz yaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak müdahalede bulunurken; göstericiler ise, polise taş, molotofkokteyli atarak karşılık verdi.

Olayların ardından bugün de Kıran Mahallesi'nin bir çok ara yoluna taş, biriket, kum torbaları ve ağaçlarla barikatlar kuruldu. Kurulan barikatların üzerindeki tüplere bağlı düzenekler ise tedirginliğe neden oldu. Kıran Mahallesi'nde bazı vatandaşların çocuklarını yanlarına alıp merkezdeki yakınlarının yanına gelmeleri dikkat çekti.

DHA

Okunma Sayısı: 1273
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı