"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkari Valiliği'nden Aktütün açıklaması

08 Ekim 2015, Perşembe 13:43
HAKKARİ Valiliği, Şemdinli İlçesi'ne bağlı Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı'na sızma girişiminde bulunan 10 PKK'lının ölü ele geçirildiği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"6 Ekim 2015 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan çeşitli bölgelerden eş zamanlı olarak bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ve uzun namlulu silahlarla üs bölgelerine saldırı ve sızma girişimi, güvenlik güçlerimizin saldırılara anında karşılık vermesi ile önlenmiştir.

Saldırılar sonucunda yapılan incelemeler neticesinde, Kinişk Bölgesinde 8, Oluktaş Bölgesinde 2 olmak üzere toplamda 10 bölücü terör örgütü mensubu öldürülmüştür. Yapılan telsiz dinlemelerinde ise bölücü terör örgütü mensuplarının ağır kayıplar verdiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

DHA

Okunma Sayısı: 1640
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı