"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkari yine karıştı 6 asker yaralı

30 Ekim 2014, Perşembe 14:00
Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyünde askerlerle köylüler arasında çıkan olaylarda bir astsubay, yaralandı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Çığlı Köyü'ne kaçakçılık ihbarıyla giden askerlerle köylüler arasında  olay çıktı. Atılan taşlardan biri astsubay yaralandı. Askerler kalabalığı dağıtmak için havaya uyarı ateşi açtı ve gaz bombası kullandı. Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi Çığlı Köyü'ne dün akşam kaçakçılık ihbarı üzerine giden askerleri bir grup taş atarak engellemek istedi. Atılan taşlardan biri astsubay 6 asker yaralanırken, askerler kalabalığı dağıtmak için havaya uyarı ateşi açtı ve gaz bombası kullandı. Yaralı astsubay Hakkari'ye getirilerek tedaviye alındı.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat ise, Çığlı Köyü'ndeki olayların kaçakçılık yüzünden çıktığını belirterek, "Bölgede kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri sürdüren bir jandarma aracımız taşlandı. Araçta bulunan 1 astsubayımız yaralandı. Tedavisi Hakkari'de süren yaralı astsubayımızın sağlık durumu iyi. Şu anda köyde her şey kontrol altında" dedi. 

Çukurca Belediye Başkanı Servet Tunç da bu sabah Çığlı Köyü'ne geldi. Başkan Tunç, gerginliği yatıştırmaya çalıştıklarını söyledi.

 

Okunma Sayısı: 1241
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı