"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Halk da, devlet gibi tasarruf yapsın’

13 Eylül 2018, Perşembe 22:53
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, “Bizim halkımız da, devlet kadar tasarruf etmelidir, tasarruf etmesini öğrenmelidir. Kendi gücünün üstünde yaşamamalıdır.” dedi.

Kayseri OSB’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) İç Anadolu Bölge Toplantısı”na katılan Büyükdede, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin getirdiği büyük bir avantajı yaşadıklarını söyledi. 

Bunları eskiden söylemezdik!

Eskiden söylenemeyen sözleri sarf ettiğini vurgulayan Büyükdede sözlerini şöyle tamamladı: “İstanbul’daki insanlara bakıyorum, Ankara’dakileri de görüyorum, kimse hâlâ tasarruf etmek niyetinde değil. Hâlâ kendi ürettiğinin üstünde masraf etmeye devam ediyor ve bunların bedelleri böyle karşımıza 250 milyar dolar diye ortaya çıkıyor. Ama, artık bugün bizim bunu söylememiz lâzım. Sivil halk tasarruf etmelidir. Bunu bizim söylememiz lâzım. Politik sebeplerle bugüne kadar söylenmiyor olabiliyordu, ama ben politikacı değilim. Ben söylerim. Politik olarak değil. Bizim halkımız da devlet kadar tasarruf etmelidir, tasarruf etmesini öğrenmelidir. Kendi gücünün üstünde yaşamamalıdır.”

Okunma Sayısı: 1078
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı