"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halkbank'tan Rıza Sarraf' açıklaması

22 Mart 2016, Salı 18:43
Halkbank'tan yapılan açıklamada bankanın herhangi bir inceleme ya da soruşturmanın tarafı olmadığı bildirildi.

Türkiye Halk Bankası AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, bugün bazı yayın organlarında ABD'de yürütülen bir soruşturma kapsamında Halkbank'ın adının da verilerek haberler yapıldığı ve asılsız tezviratlar üretildiği belirtildi.

‘BANKAMIZIN BİR BAĞLANTISI BULUMAMAKTADIR'

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Söz konusu soruşturmayla bankamızın herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Bu kapsamda bankamıza yönelik herhangi bir inceleme talebi bulunmadığı gibi bankamız herhangi bir inceleme ya da soruşturmanın tarafı değildir. Bankamız bugüne kadar olduğu gibi tüm iş ve işlemlerini ulusal ve uluslararası düzenlemelere uygun bir şekilde yürütmektedir."

Etiketler: rıza sarraf, halkban, abd
Okunma Sayısı: 1280
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı