"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hangisi doğru?

24 Temmuz 2016, Pazar
Darbecilik suçlamasıyla tutuklanan Org. Öztürk’ün, “Hv. K. Komutanı Org. Ünal bana ‘İsyancıları ikna et’ dedi” ifadesini Genelkurmay doğruladı, Org. Abidin Ünal yalanladı.

“Akıncı üssüne gidip vazgeçir”

Darbecilikten tutuklanan eski HvK Komutanı Org. Öztürk’ün “HvK Komutanı Org. Ünal beni aradı ve ‘Duruma müdahale et’ dedi” ifadesini  Genelkurmay da doğruladı ve Ünal’ın Öztürk’ten Akıncı üssüne gidip oradaki isyancıları ikna etmesini istediğini açıkladı.

İnal: “güvenecek kimse kalmadı”

Ancak HvK Komutanı Org. Abidin Ünal, Yeni Şafak’a yaptığı açıklamada "Akın Paşaya güvenmiyorum, kesinlikle doğru söylemiyor. Genelkurmay'ın açıklaması da doğru değil. Hiçbirine kefil değilim. Güvenecek kimse kalmadı" dedi.

Okunma Sayısı: 5386
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    24.7.2016 07:01:35

    GÜVEN,Evet işte,ticarette,evde,eş ve ailede,her ne yerde olursa olsun GÜVEN duymak EMİİİN OLMAK ve olabilmek. Efendimiz SAV.'MUHAMMEDÜLEMİİİİN,idi.Hem de müşrikler dahi ona MUHAMMEDÜLEMİİİN diyerek güvenirler ona hakemlik yaptırırlar,onun asla HAKSIZLIK,ADALETSİZLİK,HİLE yapmayacağına GÜVEN duyar ve duydukları güvenden de EMİİİN olurlardı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı