"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hani analar ağlamayacaktı?

02 Ağustos 2015, Pazar
“Analar ağlamasın” sloganıyla başlatılan çözüm süreci, seçim süreci sonrasında yerini çatışmaya, kan ve gözyaşına bıraktı. Silahların susmasını isteyen Anneler, “yanan anaların yüreği, yeter artık” dedi.

ARTIK ANALARIN YÜREĞİ YANMASIN

Seçim sonrası “çözüm süreci”nin bittiği açıklanırken, terör, kan ve gözyaşı yine ülkenin gündemine oturdu. Sivil toplum kuruluşlarının bu duruma tepkileri de devam ediyor. Barış Anneleri, silâhların susmasını isteyerek, “Yanan anaların yüreğidir, yeter artık bitsin bu kirli savaş” dedi. 

ÇÖZÜM MECLİSTE, SİLÂHTA DEĞİL

Teröre “Yeter artık” diyen STK’lardan biri olan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz de, “Sorunlarımızın Parlamento çatısı altında çözümünden yanayız. Barış içinde kardeşçe yaşayalım. Hükümet bir an önce kurulsun. Sorunlar çözülsün” dedi.

Barış Anneleri, çözüm sürecinin bitişiyle birlikte şehit edilen polis, asker ve öldürülen örgüt üyeleri için basın açıklaması yaparak, barış istedi.

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    2.8.2015 05:48:26

    14 Yıldır tek başına iktidar olmakla övünen AKP nin ülkeyi ne YENİ ANAYASA,ne TERÖR ne de BİRLİK ve BERABERLİK gibi hayati meselelerde zerre kadar beceri,kabiliyet,gaye ve çapının olmadığı ortadadır. Hele hele siyaset yapabilme kabiliyeti SIFIRDIR.ÇALMA,YOLMA,NİFAK SOKUP BÖLME ve de RİSALEİ NUR ları TAHRİP EDİP İNSANLARA ENGELLEMEDE AÇIK ARA ŞAMPİYONDUR. SİYASİ meziyet ve kabiliyeti olanların KOALİSYON halinde başarılı olmaları beklenirdi.OLMAYAN ŞEYİ beklemek serapa un sermektir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı