"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hani hiç olmadığı kadar yakındınız?

10 Ekim 2017, Salı
Trump son görüşmede Erdoğan’a “Türkiye ile şimdiye kadar hiç olmadığı ölçüde yakınız” demişti, peşinden vize krizi patlak verdi.

VİZE BAŞVURULARI ASKIYA ALINDI

İstanbul'daki ABD Konsolosluğunda bir çalışanın casuslukla suçlanarak tutuklanmasının ardından ABD ve Türkiye'nin karşılıklı olarak vize başvurularını süresiz askıya alması ile tırmanan gerilim, Trump’ın ikili görüşmedeki sözlerini yeniden gündeme taşıdı.

DİĞER İHTİLÂFLARLA DA İRTİBATLI

Vize krizinin, Suriye ve Irak politikalarında iyice belirginleşen ayrışma, Türkiye’nin Rusya ve İran’la yakınlaşıp İdlib operasyonunda bu birlikteliğe aleniyet kazandırması, S-400’ler ve Kuzey Irak referandumu gibi konulardaki ihtilâflarla da irtibatlı olduğu konuşuluyor.

Etiketler: türkiye, abd, kriz, vize
Okunma Sayısı: 3631
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    10.10.2017 16:23:52

    Cinayetlerin failleri genelde en yakin cevreden cikar. ABD ye güvenen bir Türkiye istiklal ve istikbaline ipotek koydurmus olur. Nitekim simdiye kadar öyle oldu

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı