"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hastalara büyük eziyet

31 Mayıs 2018, Perşembe 12:06
İstanbul Tuzla'daki Yavuz Selim Devlet Hastanesinde asansör bozuk olduğu için hastalar büyük sıkıntı çekiyor.

T.C. Sağlık Bakanlığı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Polikliniklerindeki asansörler bozuk olduğu için hastalar büyük sıkıntı çekiyor. 

Polikliniklerdeki asansöre "Asansör arızalıdır" yazısı asılmış vaziyette. Yürükemte zorlanan ve tekerlekli sandalye ile hastaneye gelen hasta yakınları, "Hastaları kucağımızda, arabaları elimizle üst kata taşıyoruz. Yardım edecek hiç bir görevli de yok. Bunca zaman yapılamayan asansör olur mu? Bir asansör arızası bir günde tamir edilemez mi? Büyük sıkıntı çekiyoruz ve yetkilileri buna çözüm bulmasını istiyoruz" dediler.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı