"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hatay'da MİT ve polis operasyonuyla 5 canlı bomba yakalandı

24 Haziran 2017, Cumartesi 17:16
​HATAY'da MİT ve polisin ortak yürüttüğü operasyonda Suriye'den giriş yapan 5 canlı bomba yakalandı.

Hatay Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Suriye'den Türkiye'ye canlı bomba eylemi yapmak üzere gönderilen 5 teröristin, Hatay MİT Daire Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından 23 Haziran'da gerçekleştirilen müşterek operasyonla, Hatay Altınözü karayolu Kuruyer mevkiinde yakalandığı bildirildi. Açıklamada, Suriye plakalı araçta etkisiz hale getirilen eylemcilerden 2'sinin vücuduna sarılı ve patlamaya hazır halde intihar kemerleri, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadan ele geçirildiği vurgulandı.

Teröristler ile birlikte ele geçirilen canlı bomba yeleklerinde yapılan ilk incelemede patlayıcıların 'parça tesirli el bomba fünyeli' olduğu, şüphelilerin 3'nün Suriyeli, 2'sinin ise Türk vatandaşı olduğu kaydedildi. Açıklamada şüphelilerin sorgusunun sürdürüldüğü bildirildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1109
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı