"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hatay'da teröristlerle çatışma!

01 Mayıs 2017, Pazartesi 08:00
Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Pekmezci Yaylası kırsalında, arama-tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleriyle, PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.

Çıkan çatışmada, 1 asker ile 1 güvenlik korucusunun yaralandığı öğrenildi.

Dörtyol ilçesine bağlı Pekmezci Yaylası kırsalında saat 00.30 sıralarında arama-tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, PKK'lı teröristlerle karşılaştı. Teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında, 1 asker ile 1 güvenlik korucusu yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Bölgeye takviye birlikler ve ambulanslar sevk edildi. Yaralıların getirileceği Dörtyol Devlet Hastanesi'nde sağlık personeli hazır duruma getirilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DHA

Etiketler: hatay, çatışma
Okunma Sayısı: 1366
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı