"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Hayali ihracat' şüphelileri adliyeye sevk edildi

01 Nisan 2016, Cuma 09:58
İstanbul merkezli 29 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan 7'si kadın 54 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında çevik kuvvet minibüsleri ile Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Şüpheliler burada sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 12 şirketin, başta Avrupa Birliği üyesi ülkeler olmak üzere birçok ülkeye, tekstil ürünleri ve ayakkabı yerine, konteynerlere koydukları tuğla ve mobilyaları sahte fatura ve evrakla göndererek, örgütlü olarak gerçekleştirilen hayali ihracat sonucu yaklaşık 1 milyar dolarlık vergi usulsüzlüğü yapan şüphelilerin yakalanması için gerçekleştirdiği operasyonda aralarında devlet memurlarının da olduğu 54 şüpheliyi yakalayarak gözaltına almıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1070
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı