"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hayko Bağdat'tan Abdülkadir Selvi'ye: Acılarımızı meze yaptınız

01 Mart 2015, Pazar 09:57
Abdulkadir Selvi'nin Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programında "Hayko Bağdat sen Hrant Dink'in suikastinde suçlanan Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer'i savunanlarla aynı programı yapmaya devam et" sözleri tansiyonu bir anda yükseltti.

Hayko Bağdat'în Selvi'ye yanıtı sert oldu. Bağdat "Bu düzeye düşmeyin. Yaptığınız hakaret ve iftira. Ramazan Akyürek siyasi iktidarınızın baş tacı yaptığı Hrant Dink cinayetinin baş şüphelilerinden biridir. Engin Dinç gibi. 8 yıldır baş tacı ettiğiniz bu bürokratlar bizim 8 yıldır adını meydanlarda bağırdığımız isimlerdir. Bunu hesabını verin" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1647
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı