"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hayvan otlatırken mayına basıp öldü

25 Eylül 2015, Cuma 11:57
Iğdır'da ağabeyinin yerine hayvan otlatmaya giden 22 yaşındaki Rıdvan Çakmak, mayın patlaması sonucu öldü.

Tuzluca ilçesine bağlı Halıkışla köyüne ailesi ile birlikte bayram ziyaretine giden Rıdvan Çakmak, ağabeyinin yerine hayvanları otlatmaya götürdü. Dün saat 16.30 sıralarında Türkiye-Ermenistan sınırındaki mayınlı bölgeye giren hayvanları çıkarmak isteyen Çakmak, mayının patlaması sonucu öldü.

Jandarmanın kontrollü şekilde yaklaşık 5 saat süren çalışması sonucunda Çakmak'ın cesedi mayınlı bölgeden alınarak otopsi için Kars Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, evli ve bir çocuk babası Çakmak'ın yakınları ölüm haberi ile sinir krizi geçirdi.

DHA

Etiketler: ığdır, mayın
Okunma Sayısı: 1257
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı