"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP saldırısı zanlıları savcılığa sevk edildi

19 Nisan 2015, Pazar 15:27
HDP Genel Merkezi'ne silahla ateş edilmesi olayının zanlıları, savcılığa sevk edildi.

Saldırının failleri oldukları öne sürülen K.B.Ş. ve B.K, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü gözetiminde, Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Adliyenin C kapısından giriş yapan zanlılar, savcı karşısına çıkarılacak.

Çankaya Büklüm Sokak'ta bulunan HDP Genel Merkezi'ne silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği iddiasıyla yakalanan K.B.Ş. ve B.K'nın olayda kullandığı 06 AJ 1962 plakalı otomobil ile saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen silahın da ele geçirildiği belirtilmişti. 

AA

Okunma Sayısı: 1522
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı