"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Her gün yüreğimiz yanıyor

03 Ağustos 2015, Pazartesi
Dün Ağrı ve Mardin'de meydaba gelen terör saldırılarında toplam 3 askerimiz şehit oldu, 39 askerimiz de yaralandı.

Hainler 2 ton bombayla saldırdı

PKK’lı teröristler dün Ağrı Doğubeyazıt’taki askerî karakola intihar saldırısı düzenledi. Saldırıda 2 askerimiz şehit olurken, 4’ü ağır, toplam 31 askerimiz yaralandı. 2 ton bomba yüklü traktörle suikast yapan terörist de parçalanarak öldü. 6 yaralı asker Erzurum’a sevk edildi.

Devriye Sırasında Kalleş Saldırı

Bu arada, Mardin’in Midyat ilçesi Şenkaya Mahallesinde BOTAŞ boru hattının emniyeti maksadıyla devriye gezen askerlere teröristlerce yapılan saldırıda 1 askerimiz şehit oldu, 7 askerimiz de yaralandı. Teröristlerin el yapımı bomba ve uzun namlulu silahlarla saldırdığı bildirildi.

Bilânço ağırlaşıyor

Seçimlerin ardından başlayan ve günden güne artan terör olayları her gün bir ocağa ateş düşürmeye başladı. 7 Temmuz’dan bu yana Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın da bulunduğu 16 güvenlik görevlisi şehit oldu, 4 vatandaş öldü, 43 kişi yaralandı. Dün de Ağrı’da Jandarma Karakolu’na yapılan intihar saldırısında, 2 asker şehit oldu, 31 asker yaralandı. 

Okunma Sayısı: 3877
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı