"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hiçbir dönemde bu kadar hukuksuzluk olmadı

17 Mart 2018, Cumartesi 00:03
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’nin en önemli sorunu adalet. Darbe döneminde bizi hapse attılar ama hukuka güven vardı. Şimdi kayboldu. Hakimler karar vermekten korkuyor. Adalet olmazsa devlet olmaz” dedi.

Sözcü gazetesine Karamollaoğlu, “Uyum yasasıyla ilgili CHP ve İYİ Parti ile görüştük. Şimdiden ittifakları konuşmak lüzumsuz. Bu durum spekülasyona yol açar. Türkiye’nin meselelerini konuşmalıyız” görüşünü yineledi. Karamollaoğlu şunları söyledi: “İnsanlar mahkemeye gittiklerinde haklarını savunabileceklerine inanıyorlardı. Şimdi o kayboldu. Karar vermekten korkan bir hakimin adil karar verme durumu yoktur. Karar verenler de OHAL’de yaşadığımız için görevlerinden alınıyorlar. Korkan yönetici de adil davranamaz. Başörtüsü sorununu çözdüler ama bu Türkiye’nin bütün problemlerini çözdük manasına gelmiyor onun için adalete her şeyden daha fazla vurgu yapma ihtiyacı duyuyorum. Adalet olmazsa devlet olmaz.” 17-25 Aralık operasyonlarında açığa çıkan ancak aradan geçen 5 yılda unutmaya yüz tutan yolsuzluklara dair de eleştiren Karamollaoğlu, “Hiçbir dönemde partizanlık, yolsuzluk ve israf bu kadar artmadı. Bu durum bizi ister istemez endişelendiriyor” ifadesini de kullandı.

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 5899
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ADEM KILIÇ

    17.3.2018 12:03:33

    İnsanlar mahkemeye gittiklerinde haklarını savunabileceklerine inanıyorlardı. Şimdi o kayboldu. Karar vermekten korkan bir hakimin adil karar verme durumu yoktur. birde terör örgütü üyesi delillerine baksanız İNAN DÜNYA GÜLÜYOR:1 DOLAR,İLETİŞİM UYGULAMASI,SENDİKA, OKUL,GAZETE,DERGİ,BANKA HESABI,İNTERNETTE ELEŞTİREL YAZI,ASILSIZ İHBAR VS..... BU GEREKÇELERLE İHRAÇ VE HAPİS VERİLİYOR.TAMAMDA HEPSİ YASAL DEĞİLMİYDİ... HAKİMLER ÇOK MESUL OLACAK AHİRETTE ... ALLAHI DEĞİLDE YÖNETİCİLERİ DİNLEDİKLERİ İÇİN...

  • Ahmet ilhan

    17.3.2018 11:02:05

    Doğru söylüyor. Devlet eliyle hukuk katlediliyor. Demokrasinin köküne kibrit suyu dökülüyor. İnsan hakları rafa kaldırıldı. Yargısız infazlar yapılıyor. Bu dönemdeki zulümler 1960, 1980 ve 28 zulümlerinin toplamından daha fazladır. Devlet kişi haklarına saldırı için emrindeki medyayı insafsızca kullanıyor. Devletin çivisi çıktı, acıma, şefkat anlayışı kalmadı.

  • Mustafa

    17.3.2018 08:12:12

    Sayın Karamollaoğlu cok doğru söylüyor ne seksen darbecileri ne 28 şubatcılar böyle zulüm yapmadı. Bu dönemde hemde kendi Mahallesi ne böyle zulüm yapanlar tarih boyu bu lekeden kurtulamayacak. Artık yeter bu zulmü Allah ın izniyle bu millet sona erdirecek.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı