"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hiçbir partinin iktidardan düşmesi beka sorunu oluşturmamalı

02 Ekim 2017, Pazartesi 17:02
“Demokratik yönetimin ön şartları arasında iktidarın seçimlerle farklı partiler arasında el değiştirmesinin herkes başta yönetenler tarafından normal kabul edilmesi gerekir” diyen AKP kurucularından Fatma Bostan Ünsal Birgün’e konuştu.

Ünsal, “Hiçbir partinin iktidardan düşmesi o ülkenin için beka sorunu oluşturmamalıdır. Yasal olarak kurulmuş hiçbir partinin başka partilere meşruiyet açısından bir önceliği, üstünlüğü olmamalıdır. Bu temel ilke olmadan demokratik bir yönetim mümkün olmaz. Tabii başka kriterler de vardır ama bu farklı grupların birbirleriyle eşit meşruiyet içinde yarışabilmesi için gerekli ilkelerdir. Yani bu ilkeye göre partilerin bir kısmı vatanperver başkaları hain değildir” şeklinde konuştu. 

 

Etiketler: fatma bostan ünsal
Okunma Sayısı: 4890
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mahmut kuyumcu

    3.10.2017 10:07:01

    Halk seçtiği kişileri günü geldiğinde indirmesini de bilir. Yeter ki olaylar doğal akışında ilerlesin. Halk hiç kimseye mecbur değildir.

  • mahmut kuyumcu

    3.10.2017 10:05:05

    Eyvallah demokrasiye sonuna kadar inanıyoruz. Her olay gayet tabi olmalı suni hareketler olmamalı. Algılar, darbeler v.s.

  • sevim

    3.10.2017 09:58:32

    ya anca konuşuyoruz türkiyenin yarısı kış uykusunda.artık kimse ülke vatan falan umrumda değil.yapılan zulmüde çekiyoruz dicek birşeyim kalmadı allah aklımızı sağlığımızı korusun.benim artık bu zalimliklerden kurtulabileceğimiz ümidi kalmadı

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı