"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hidayet Karaca'nın evinde arama yapılıyor

12 Aralık 2015, Cumartesi 12:56
Polis, 14 Aralık operasyonu sonrası tutuklanan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın evinde arama yapıyor.

Samanyoluhaber adresinden verilen bilgiye göre, polis bu sabah Hidayet Karaca'nın evine gelerek arama başlattı. 1 yıldır tutuklu bulunan Karaca'nın evinde arama yapılmasına tepki gösteren Avukat Fikret Duran, "Öncelikle aileye rahatsızlık vermek istiyorlar. Toplumda tanınan bir kişi olan Hidayet Karaca üzerinden insanlara gözdağı veriyorlar." dedi. Bir senedir tutuklu bulunan bir kişinin tekrar gözaltına alınması için evine gidilmesini ve arama yapılmasını mantık dışı bulan Duran, "Bu kararı alanların Karaca'nın tutukluluğunu bilmiyor olması imkansız" ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 1613
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı