"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hızlı Tren projesi ne zaman tamamlanacak?

07 Ekim 2018, Pazar 21:45
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya bölgesinde bitirilemeyen yol çalışmalarını TBMM gündemine taşıdı.

Subaşı, vatandaşlardan gelen yol çalışmalarının durdurulduğu haberleri üzerine konuyu aydınlatmak amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turan’dan yazılı olarak bilgi istedi. Subaşı’nın TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesi Finike-Elmalı-Korkuteli yol projesi, Gömbe-Kasaba-Kaş yol projesi, Antalya-Alanya otoyol projesi, Alanya çevre yolu projesi ve son olarak Konya-Antalya hızlı tren projesindeki çalışmaları kapsıyor. 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya bölgesinde bitirilemeyen yol çalışmalarını TBMM gündemine taşıdı.

Güzergâh değişikliği yapılacak mı?

Subaşı hazırlanan soru önergesi şunları sordu; “Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışmaları ne zaman tamamlanacaktır?, Finike-Elmalı-Korkuteli yolu yapımı için Karayolları Genel Müdürlüğü’nce 2018 yılında ayrılan ödenek miktarı ne kadardır?, Gömbe-Kasaba-Kaş güzergâhı için planlanmış ya da planlanan bir yol yapım çalışması var mıdır?, Alanya Çevre Yolu Projesinin ne zaman tamamlanması hedeflenmektedir?, İhaleler ne zaman gerçekleştirilecektir?, Antalya-Alanya arasındaki otoyol projesinin ne zaman tamamlanması öngörülmektedir? Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesine yönelik çalışmalar yapılmakta mıdır? Projede güzergâh değişikliği öngörülmekte midir?, Antalya’ya ulaşması hedeflenen ve seçim vaadi olarak ifade edilen Hızlı Tren projesi ne zaman tamamlanacaktır? Akseki sonrasında bir hattın Antalya’ya diğer hattın Alanya’ya uzanması planlanmakta mıdır? Bu projede güzergâhın Gazipaşa Havalimanına kadar uzatılması planlanmakta mıdır?” 

İstanbul – Yeni Asya 

Okunma Sayısı: 2726
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı