"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hollanda-Nişantaşı infaz hattında yeni cinayet

28 Nisan 2015, Salı 15:47
Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da önceki meydana gelen silahlı saldırıda ölen kişinin Barış Önder olduğu açıklandı.

Amsterdam polisi tarafından yapılan açıklamaya göre, kentin Osdorp semtinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayan 26 yaşındaki Önder, olay yerinde öldü.

Barış Önder, İstinye’de Ali Ekber Akgün ile Nişantaşı’nda Vedat Şahin’in öldürüldüğü cinayetlere adı karışan Atilla Önder’in oğluydu.

Saldırıyla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği kaydedilen açıklamada, görgü şahitlerinden polise başvurmaları çağrısında bulunuldu.

Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin olay yerinden gri renkli BMW ya da Mercedes marka bir araçla kaçtıklarını açıkladı.

Olayın ardından Hollanda medyası saldırının yeraltı dünyası hesaplaşmasından kaynaklandığını ileri sürmüştü. 

AA

Okunma Sayısı: 1413
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı