"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HSK kararnamesi yayınlandı: 287 hakim ve savcının görev yeri değişti

12 Ekim 2017, Perşembe 23:57
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle 267 adli yargı hakim ve savcısı ile 20 idari yargı hakiminin görev yeri değişti.

HSK 1. Dairesinin adli ve idari yargı kararnameleri, Kurulun internet sitesinden yayımlandı.

Buna göre Ankara Cumhuriyet Başsavcı vekilleri Kemal Demirdön ve Cevat İşlek Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına, Ahmet Hamdi Kaya Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına getirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ergün Şahin, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

Ankara Cumhuriyet savcıları Ender Coşkun, Aytekin Cenikli, Özgür Kamışlık, Ahmet Akça, Musa Yücel ve Ramazan Dinç, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atandı.

İstanbul'da Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akkaya İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcı Vekili Adem Meral Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Aydın Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi.

Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevlendirildi.

İzmir Cumhuriyet savcıları Ömer Doğruöz, Mehmet Alyaprak ve Necla Avcı Giritli, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili oldu.

Bu arada, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde polis memurunun silahlı saldırısı sonucu yaralanan Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner de Yargıtay tetkik hakimliğine getirildi.

HSK kararnamesiyle 267'si adli, 20'si idari yargı olmak üzere toplam 287 hakim ve savcının görev yeri değişti.

AA

Etiketler: hsk, hakim, savcı
Okunma Sayısı: 2599
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı