"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hudut birlikleri dün bin 559 kaçak yakaladı

25 Ekim 2015, Pazar 13:54
Güvenlik güçleri, dün sınırlardan geçmeye çalışan bin 559 kaçağı yakaladı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri, dün Suriye'den yasa dışı yollarla yurda girmeye çalışan bin 498 kişi ile bu ülkeye geçmeye çalışan 7 kişiyi yakaladı.

Hudut hattında 95 kilogram esrar, 7 cep telefonu, 25 muhtelif elektronik eşya ile 3 biber gazı ele geçirildi.

Ayrıca, güvenlik güçleri yurda yasa dışı yollarla Irak'tan girmeye çalışan 10, İran'dan geçmeye çalışan 37 kişi ile Yunanistan'a gitmeye çalışan 4 ve Bulgaristan'a geçme teşebbüsünde bulunan 3 kişiyi yakaladı.

AA

Okunma Sayısı: 1883
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı