"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hükümetten Bursa'daki saldırıyla ilgili ilk açıklama

27 Nisan 2016, Çarşamba 20:20
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da akşam saatlerinde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin, "Ayaktan gelen kulak çınlaması gibi vakalarla birlikte şu anda yaklaşık 20 civarında. Şu anda ciddi, ağır vaka, hayati risk taşıyan bir vaka söz konusu değil çok şükür. İnşallah bu olaylarla tekrar karşı karşıya kalmayız" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gece görüşlü ambulans helikopterlerin tanıtımının yapılacağı basın toplantısına katılımı öncesinde Bursa'da akşam saatlerinde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Müezzinoğlu saldırıya ilişkin, "Ağır diyebileceğimiz ciddi bir vaka yok çok şükür. Bütün yaralılarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ayaktan gelen kulak çınlaması gibi vakalarla birlikte şu anda yaklaşık 20 civarında. Şu anda ciddi, ağır vaka, hayati risk taşıyan bir vaka söz konusu değil çok şükür. Milletimize geçmiş olsun diliyorum. İnşallah bu olaylarla tekrar karşı karşıya kalmayız" dedi. Bursa'ya gidecek misiniz sorusuna Müezzinoğlu, "Bu akşam bilgileri takip edelim. Muhtemelen yarın içişleri bakanı ile birlikte değerlendireceğiz" diye yanıt verdi. 

DHA

Okunma Sayısı: 1430
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı