"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hulusi Akar, sınırdaki birlikleri denetledi

11 Kasım 2016, Cuma 09:23
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara, Deniz ve Hava Kuvvet Komutanları ile birlikte Silopi ve Şırnak’ta konuşlu olan birliklerde ziyaret ve denetlemelerde bulunarak teröristle mücadele harekatı, sınır güvenliği ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin sevk ve idaresini yerinde inceledi.

Orgeneral Akar, ayrıca sınır bölgesindeki gelişmeleri, yapılan hazırlıklar ve bölgede yürütülmekte olan büyük çaplı operasyonlarla ile ilgili bilgi aldı. yapılan operasyonlarda ele geçirilen silah, mühimmat ve yaşam malzemelerini inceleyen Orgeneral Hulusi Akar, başarılı personeli kutlayarak ödüllendirdi.

Orgeneral Hulusi Akar, yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği kara ve hava operasyonlarının asker, jandarma, polis ve korucularla omuz omuza ve masum hiçbir şahsa zarar vermeden aynı kararlılıkla son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini ifade etti.

DHA

Etiketler: hulusi akar
Okunma Sayısı: 1430
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı