"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hür Genç çalışmalara başladı

27 Ekim 2016, Perşembe
Merkez Sağ’ın köklü gençlik teşkilatlarından Hür Genç, Ankara ve İzmir merkezli istişare toplantılarıyla ilk projelerini belirledi.

Demokrat Partili Gençler, 1976’da kurulan ve 12 Eylül darbesinden sonra kapatılan Hür Genç’i yeniden kurmak için çalışmalara başlamıştı. Öncelikle İzmir’de toplanan Hür Gençler, İzmir ve Ege bölgesi üzerine projelerini konuştu. 23 Ekim 2016’da Ankara’da gerçekleşen toplantıya telekonferansla diğer üyelerin de katılımı sağlandı. Hür Genç, toplantıların ardından dernekleşme konusunda gerekli hazırlıkları tamamladı ve teşkilatın tanıtımı konusunda önemli kararlar aldı. Kurucu Genel Başkan oy çokluğuyla Polat Üründül olarak belirlenirken, geçici olarak 55 kişilik bir yönetim listesi hazırlandı.

İstanbul – Yeni Asya

Etiketler: hür genç
Okunma Sayısı: 2395
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı