"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hüseyin Görmenoğlu Ağabey vefat etti

17 Nisan 2018, Salı 22:19
Büyük İslam Alimi - Mütefekkiri Bediüzzaman Said Nursi'nin müellifi olduğu Kur'an tefsiri Risale-i Nur'un tarzıyla ömrünü Kur'an, İman ve İslamiyete hizmete adayan, İzmir Yeni Asya okuyucularından, Hüseyin Görmenoğlu Ağabey vefat etti.

İzmir Yeni Asya Kültür Merkezindeki Risale-i Nur dersine katılmak niyetiyle evinden ayrıldığı sırada rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan 68 yaşındaki Hüseyin Görmenoğlu Ağabey, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat ederek Cenab-ı Hakk'ın rahmetine kavuşuyor.

Çok değerli Risale-i Nur Talebesi, Gazetemizin ihlaslı ve sadakatli okuru, cemaatimizin örnek ve fedakar ve şefkatli şahsiyetlerinden olan merhum Hüseyin Görmenoğlu Ağabeye Allah'tan rahmet diler; üzüntülü ailesine, akrabalarına ve cemaatimize sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

Hüseyin Görmenoğlu Ağabeyin cenazesi, 18 Nisan Çarşamba günü, ikindi namazına müteakip Bozyaka'daki Kilimcitepe Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından kaldırılacak.

 إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ  "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)

YASİN KUVVETLİ - İSTANBUL

Okunma Sayısı: 4616
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sadettin Önal

    18.4.2018 20:52:17

    Allah rahmet eylesin. Derse gelenleri her zaman güler bir yüzle karşılar, güzel kokularlarla derse gelenleri işaretler idi. Allah da onu Cennetinin güzel kokularıyla kokulandırsın. Yakın akraba ve dostlarına Allah sabır ihsan etsin, Sadettin ÖNAL.

  • HÜSEYİN İLHAN

    18.4.2018 15:55:04

    CENAB-I HAK CC.RAHMETİ,MAĞFİRETİ İLE MUAMELE EYLESİN.Kabri cennet bahçelerinden bir bahçe,makamı cennetül firdevs olsun.Başta efendimiz SAV.olmak üzere enbiya ve asfiya,aziz üstadımız ve nur hizmetkarı olup ebedi alemde olan ağabeylerle komşu eylesin.Rabbim bizleride iman ve kur'an davasında istihdamda daim eylesin.Ailesine ve tüm cemaatimize sabır versin

  • çetin acat

    18.4.2018 06:13:03

    resulullah (sav) efendimiz "ilim öğrenmeğe gitmek için ayakkabısını giyenin bütün geçmiş günahları affolur" buyuruyor. üstadımızda nur talebelerin imanla kabre girer müjdesini masadak olmuş ne mutlu Görmenoğlu abiye. allah bizlere de böyle ölmek nasip etsin.

  • Neslinur

    18.4.2018 03:33:19

    CENAZEMİZ 18.04.2018 ÇARŞAMBA İKİNDİ NAMAZIMDAN SONRA DEFNEDİLECEKTİR

  • Demokrat

    17.4.2018 22:48:14

    Allah rahmet eylesin...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı