"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'İade-i itibarımı istiyorum...'

13 Kasım 2014, Perşembe 11:37
CHP'de Sezgin Tanrıkulu'nun "Dersim'de yaşananlardan CHP adına özür diliyoruz" açıklaması CHP'yi karıştırdı.

Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre İlk tepki, 2011 yılında "Dersim'de yaşananlar nedeniyle özür diliyoruz" dediği için görevden alınan CHP Diyarbakır eski il Başkanı Muzaffer Değer'den geldi.

Muzaffer Değer "görevden alınan CHP Diyarbakır İl Başkanı" sıfatını kullanarak yaptığı açıklamada, kendisinin de Tanrıkulu'nun dün yaptığı açıklamanın bir benzerini 2011'de yaptığını, bu açıklama nedeniyle de İl Başkanlığı görevinden alındığını belirtti. Değer, "Sayın Genel Başkan'dan iade-i itibarımı ve Diyarbakır İl Başkanlığı görevine iademi istiyorum" dedi.

MUZAFFER DEĞER 2011'DE NE DEMİŞTİ?

Muzaffer Değer, 2011 yılında, "Dersim'de yaşananlar, Dersim bölgesinde hayatını kaybedenlerin yakınlarından ve Dersim halkından özür diliyorum. CHP Diyarbakır İl Başkanı olarak özür diliyorum. Acılarını paylaşıyorum" demişti.

Kaynak: Hürriyet

Haberin tamamını okumak için tıklayınız

Okunma Sayısı: 1364
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı