"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İddianame tamamlandı: Tuğgeneral Gülmez hakkında istenen ceza belli oldu!

16 Mayıs 2017, Salı 13:32
15 Temmuz darbe girişimi sırasında sözde "Sıkıyönetim Mahkemelerinde Görevlendirme Listesi"nde yer alan eski Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez hakkında, 10 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında ortaya çıkan sözde "Sıkıyönetim Mahkemelerinde Görevlendirme Listesi"nde, Afyonkarahisar'da İkmal ve Garnizon Komutanı olarak görev yaparken Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı emrine atanmış olarak adı geçen İsmet Gökhan Gülmez hakkında, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı.

TSK'dan ihraç edilen Gülmez'in, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilen iddianame, Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesine sunuldu.

İddianame, mahkeme tarafından kabul edildi. Gülmez'in yargılanacağı davanın ilk duruşması 14 Haziran'da yapılacak.

15 Temmuz darbe girişiminden önce Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, darbe girişiminin ardından 16 Temmuz'da gözaltına alınmış, 17 Temmuz'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1281
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı